Här hittar du nyheter och uppdateringar från Smozle AB och våra verksamheter. Ständigt uppdaterad information, produktnyheter och liknande hittar du på våra respektive webshopar och på sociala medier. Här uppdateras det därför inte lika ofta.

Röda Stjärnan lanserar en ny grafisk profil

Med en ny grafisk profil vill Röda Stjärnan förtydliga sitt budskap och bättre spegla företagets värderingar.

Läs mer

Röda Stjärnan effektiviserar med automatiserade inköp

Sedan augusti 2016 görs inköpen från Röda Stjärnans största leverantör automatiskt. Med drygt 200 inköp per år innebär detta kostnadsbesparingar och ökad kundnöjdhet.

Läs mer

Smozle AB mångfald och likabehandling en självklarhet

I takt med att Smozle AB växer ökar ständigt personalstyrkan. I och med detta genomför vi ytterligare arbete med att tydliggöra vår värdegrund och att befästa denna i organisationen.

Läs mer

Lansering: Röda Stjärnans Testpiloter

Med syftet att stärka varumärkets position bland relevanta målgrupper tar Röda Stjärnan hjälp av online influencers genom det nya programmet Röda Stjärnas Testpiloter. Instagram blir den prioriterade kanalen.

Läs mer

Smozle AB utökar marknadsföringsåtgärderna

År 2016 utökar Smozle AB satsningen på marknadsföring och kundrelationer. I och med detta kontrakteras contentbyrån Kapybara Media för att stärka företagets marknadsavdelning.

Läs mer

Röda Stjärnan flyttar webblagret till Slutarp

I samband med att Smozle AB år 2014 förvärvar Active Life Equipment flyttar Röda Stjärnans lager från Stockholm till Slutarp. Med lagerlokaler på över 1 000 kvm blir arbetet med att plocka och packa varor smidigare och kundupplevelsen kan förbättras.

Läs mer