Smozle AB är ett entreprenörsdrivet retailföretag. Vi skapar och utvecklar verksamheter med fokus på e-handel. Här kan du läsa mer om oss.

Smozle AB:s grundläggande vision är långsiktig tillväxt och nöjda kunder. En huvudsaklig framgångsfaktor i arbetet för att nå vår vision är vårt entreprenöriella arbetssätt. Vi strävar hela tiden framåt och står för det vi tror på.

Vårt övergripande mål är att befästa vår position som ett ledande detaljhandelsföretag inom de nischer där vi är verksamma. Kärnan i vår verksamhet är Röda Stjärnan. Ett detaljhandelsföretag med inriktning på produkter inom friluftsliv, airsoft, skytte och militär utrustning. Våra säljkanaler är e-handel och fysiska butiker runt om i Sverige.

Vi arbetar hela tiden med att stärka kundlojaliteten och varumärkespositionen för respektive verksamhet. Detta gör vi genom att erbjuda ett omsorgsfullt utvalt sortiment och ett välutformat lojalitetsprogram. Välriktade och mätbara marknadsinsatser är en annan viktig faktor.

Vårt mål är att öka försäljning och lönsamhet med ett starkt utbud av produkter, snabba leveranser och ett exceptionellt kundbemötande i alla kanaler. Bakom företaget står ett drivet team som arbetar stenhårt med att förverkliga bolagets mål och visioner.

Läs mer om vår styrelse och ledning här

Läs mer om vår historia här