Röda Stjärnan flyttar webblagret till Slutarp

I samband med att Smozle AB år 2014 förvärvar Active Life Equipment flyttar Röda Stjärnans lager från Stockholm till Slutarp. Med lagerlokaler på över 1 000 kvm blir arbetet med att plocka och packa varor smidigare och kundupplevelsen förbättras genom kortare leveranstider.

Hösten 2014 förvärvade Smozle AB Active Life Equipment (ALE) i Slutarp. I samband med detta tog Röda Stjärnan över såväl ALE:s butik som webblager i Slutarp söder om Falköping. För Röda Stjärnan innebär detta att det blir effektivare att plocka och packa varor till våra kunder.

Henrik Johnsson, medgrundare och VD, förklarar:
– Vår omsättning ökar tack vare en fortsatt breddning av sortimentet på Röda Stjärnan och tillväxten i våra nischade e-butiker som Bomberjacka.se. För att kunna hantera kommande volymer började vi under 2014 titta på nya lagerlokaler.

Den lokala fastighetsägaren äger även fortsättningsvis fastigheten medan Smozle AB hyr in sig etappvis.

– Förvärvet av ALE i Slutarp innebär att vi får de lagerlokaler vi behöver samt att vi stärker vår marknadsposition i Sydsverige med en ny butik. Butiken kommer fungera som ett showroom vilket innebär att kunderna kan hämta sin beställning från webshopen på plats liksom att butikens kunder kan välja varor utifrån hela sortimentet online vilket inte är möjligt i våra andra butiker.